Wij krijgen helaas geen steun als we dicht blijven en zijn een kleine maar creatieve salon, wij vinden dat ons haar wel even kan wachten en voor iedereen die toch zo slim is om thuis te blijven hebben we iets leuks bedacht! Betaal nu alvast €30 van je volgende behandeling en krijg 20% korting! Deze is pas geldig als we onze gewone openingstijden weer kunnen indienen. zo helpen we elkaar deze moeilijke periode door.

Hoe werkt onze actie? Stuur een email naar info@blowkappers.com met je volledige naam + telefoonnummer zet in de omschrijving 20% korting bon, wij sturen je dan een betaallink van €30,-. Zodra deze betaald is maken wij een aantekening in het systeem dat je deze bon hebt aangeschaft. Bij je volgende behandeling verrekenen wij de €30,- en de 20% korting. Deze bon is geldig t/m September 2020. 

Voor iedereen wie toch wilt komen omdat we in een tijd leven met facetime en socialmedia en quarantaine tijd niet betekend dat je als een zwerver op de bank wilt zitten. Hebben wij ook alle begrip en je bent van harte welkom maar wel onder onze voorwaarden.

p.s. wij doen niet aan stapelkortingen

Love team Blow